Buy this product
600 Lekë

Ana e shtëpisë së ëndrrave ( Published by: OMSCA-1 in 2012 )

Author:  L. M. Montgomery
Translator:  Andrea Pena

Ana martohet me Gilbertin dhe zhvendosen me banim në një shtëpi të re, në "Shtëpinë e Ëndrrave", ku i presin fqinjë të rinj interesantë. Por, si gjithmonë, Ana Flokëkuqja përballet me ngjarje të papritura, që e vënë në pozicione të vështira, prandaj ky libër dhe gjithë seria e botimeve të tij është kaq shumë i dashur për lexuesin.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-17-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 258
  • Book dimensions: 137 x 200 x 20 mm

More About the Author

L. M. Montgomery -

Lucy Maud Montgomery e lindur me 30 Nentor 1874 – vdiq me 24 Prill, 1942),e njohur si L. M. Montgomery, ka qene nje shkrimtare me origjine nga Kanadaja e njohur per serin e saj me novela ne fillim te vitit 1908 me Anne of Green Gables. Libri pati nje sukses te menjehershem . Personazhi kryesor, Anne Shirley, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania