Buy this product
650 Lekë

Ana e Ejvonlit ( Published by: OMSCA-1 in 2011 )

Author:  L. M. Montgomery
Translator:  Nikolla Langore

Vazhdon rrëfimi i mrekullueshëm i L. M. Montgomery-t për personazhin aq të dashur për lexuesin, Ana Flokëkuqja, që tashmë kthehet në Ejvonli. A mbarojnë të papriturat dhe “telashet” në jetën e saj si mësuese? Po marrëdhëniet e saj me Gilbertin a vazhdojnë të përmirësohen? Zbulimi i “Shtëpisë së Jehonës” çfarë të papriturash solli? Këto dhe shumë pikëpyetje të tjera gjejnë përgjigje në faqet e këtij romani.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-93-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 268
  • Book dimensions: 135 x 200 x 18 mm

More About the Author

L. M. Montgomery -

Lucy Maud Montgomery e lindur me 30 Nentor 1874 – vdiq me 24 Prill, 1942),e njohur si L. M. Montgomery, ka qene nje shkrimtare me origjine nga Kanadaja e njohur per serin e saj me novela ne fillim te vitit 1908 me Anne of Green Gables. Libri pati nje sukses te menjehershem . Personazhi kryesor, Anne Shirley, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania