Buy this product
350 Lekë

Ana & Elsa. Kthim në Pallatin e Akullt ( Published by: Extra in 2017 )


Sa të vegjël janë, aq probleme të mëdha hapin! Ana dhe Elsa po përgatiten të presin miq mjaft të rëndësishëm. A ka mikpritje më të madhe sesa t'u tregosh atyre pallatin e akullt që Elsa krijoi lart në male? Por jo çdo gjë shkon sipas parashikimeve, pasi xhuxhët e vegjël prej dëbore "pushtojnë" pallatin e akullit.

Price: 350 Lekë
Buy this product
350 Lekë

Product Details

  • Publisher: Extra (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 978-99956-16-89-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 108
  • Book dimensions: 131 x 194 x 8 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania