Buy this product
1500 Lekë

Amerika dhe rendi i sotëm botëror ( Published by: Onufri in 2021 )


“Ky është një vëllim i shkëlqyer mbi vendin dhe rolin e Shteteve të Bashkuara si demi-urg dhe lider i rendit të sotëm botëror. Autorët e tij kanë përfaqësuar, si ambasadorë, interesat e Shqipërisë në kryeqytete të rëndësishëm të botës demokratike dhe në organizata të rëndësishme ndërkombëtare dhe, në këtë cilësi, kanë mundur të këshillojnë qeverinë shqiptare lidhur me politikën e saj të jashtme dhe marrëdhëniet e saj me shoqërinë ndërkombëtare. Përvoja e tyre diplomatike shumë e pasur, e shoqëruar nga një përvojë akademike shumë e gjatë dhe po aq e pasur në fushën e marrëdhënieve, të institucioneve dhe të së drejtës ndërkombëtare, reflektohen më së miri në këtë vëllim. Në fakt, zor se mund të gjenden në Shqipëri dy autorë që do të mund të ofronin një analizë kaq të informuar dhe kaq brilante mbi vendin dhe rolin e Shteteve të Bashkuara në rendin e sotëm botëror si Tarifa dhe Krisafi.” -Eva Tafili (Hyskaj)

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 313 71 3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 218
  • Book dimensions: 170 x 246 x 25 mm

More About the Author

Ksenofon Krisafi -

Fatos Tarifa -

All rights reserved. © 2015 Library Albania