Faqja e autorit

Amantia Kapo


Amantia Kapo ka lindur në 1975 në Tiranë.
Prej më se 8 vjetësh Amantia punon si përkthyese profesionale në fushën e biznesit dhe drejtësisë. Që nga viti 2006, ajo i është përkushtuar përkthimit letrar, në bashkëpunim të ngushtë me shtëpitë më të mëdha botuese shqiptare. Ja disa nga titujt e përkthyer prej saj: Dashuria, fantasia, Assia Djebar, Princi i vogël, Antoine de Saint-Exupéry, Shkretëtira, JMG Le Clézio, Refreni i urisë, JMG Le Clézio, Tri gra të forta, Marie Ndiaye, E Bukura e të zotit, Albert Cohen, Hajduti i ëndrrave, Marc Levy, Gruaja e thyer, Simone De Beauvoir, Udhëtimi i jashtëzakonshëm i Fakirit, që kishte ngecur brenda në një dollap të Ikea-s, Romain Puertolas, Gjendja njerëzore, André Malraux etj.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 689 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania