Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Alion Çaçi


Alion Çaçi lindi në Vlorë më 2 nëntor 1992. Vitet e fundit është përqendruar te shkrimi si skenanst humori në televizion. Ky është libri dhe produkti i tij i pare pa qëllim humoristik.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania