Buy this product
2500 Lekë

Alienologjia ( Published by: Aeditions in 2010 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Virgjil Muçi

Jashtëtokësorët dhe vizitorët nga kozmosi janë pjellë e fantazisë apo qënie reale që tashmë jetojnë midis nesh? Zbuloni të vërtetën që ndodhet mes radhëve të këtij libri.

Price: 2500 Lekë
Buy this product
2500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9995641252
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 30
  • Book dimensions: 260 x 350 x 23 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania