Faqja e autorit

Alessandro Baricco - 25 Janar 1958


Alessandro Baricco eshte nje shkrimtare Italian ,drejtor dhe interpretues.Novelat e tij jane perkthyer ne nje shume gjuhe te ndyshme. Aktualisht ai jetone ne Rome me bashkeshorten dhe femijet.
Lindur : Janar 25, 1958 (61 vjeç), Turin, Italy
Edukimi : Universiteti i Turin
Filma : The Legend of 1900, Silk, Lecture 21, Novecento
Albume : City Reading (Tre Storie Western), Novecento - Die Legende vom Ozeanpianisten (Ungekürzt)
Çmime: Prix Médicis étranger

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania