Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Aldous Huxley - 26 Korrik 1894


ALDOUS HUXLEY ka lindur në Surrey, Angli, më 1894 dhe është autor i shumë veprave të vlerësuara të trillerit dhe jotrillerit, përfshirë Më e mira e botëve dhe Të verbër në Gaza. Vdiq më 1963.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania