Faqja e autorit

Alberto Moravia


Alberto Moravia (pseudonim letrar i Alberto Pincherle) eshte nder emrat me te rendesishem te letersise italiane dhe europiane te shekullit te 20. Pas nje sere pervojash ne publicistike dhe ne prozen e shkurter, me 1929 u botua romani shume i suksesshem Indiferentet, qe u pasua nga njeri dhjetevjecar ne tjetrin nga mjaft romane e vellime me tregime, drama e permbledhje eseistike. Nder veprat e tij me te njohura permenden, ⿄Çoçarja, Romana, Agostino, Burri qe keqyr, Mosbindja, Dashuria boshkeshortore, Pergmimi, Merzia, Porojsa, Une dhe ai, Jeta shpirterore, etj.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania