Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Alain Badiou


Alain Badiou i lindur me 17 janar te 1937 eshte nje filozof Francez, ish themeluesi i Filozofis ne shkollen École normale supérieure dhe themeluesi i filozofis ne fakultetin e Filozofise ne Universitetin e Parisit VIII bashke me Gilles Deleuze, Michel Foucault dhe Jean-François Lyotard. Badiou ka shkruajtur mbi konceprin e te qenit , te verteten, ndodhit, dhe subjektin ne nje menyre qe ai e komenton si as postmoderne por as si perseritje e modernes . Badiou ka qene i perfshire ne shume organizime politike, si dhe nje nga komentuesit e ngjarjeve politike.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania