Buy this product
800 Lekë

Akti i fundit në Bosfor ( Published by: Dritan in 2021 )


Remzi Ynali, një detektiv privat në Stamboll, bën një gabim. Ai nuk e merr seriozisht një aktore të re bukuroshe, që ndihet e kërcënuar. Tashmë ajo ka vdekur. Për të qetësuar ndërgjegjen dhe për të vënë nderin në vend, YnaIi i futet punës dhe rrëmon një fole grerëzash. Ai depërton në ambjentet e teatrove, bareve të errëta dhe strofkave të zymta të kumarit, për të zbuluar të vërtetën, sepse vetëm ajo mund ta shpëtojë. Me romanet e tij me dedektiv Remzi Ynalin, Xhelil Okeri na treson një Stamboll që nuk gjendet në guidat e udhëtimeve turistike.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 82 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 228
  • Book dimensions: 146 x 208 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania