Buy this product
800 Lekë

Aksidenti ( Published by: Onufri in 2010 )

Author:  Ismail Kadare

Në një pasdarke kryeqytetase, personazhi i romanit “Aksidenti”, i propozon gruas së hijshme të porsa-njohur diçka që do të dukej e papërfytyrueshme vite më parë, gjatë kohës së komunizmit. Në këtë vepër magjistrale, Kadare është përpjekur të tregojë të patregueshmen: një histori dashurie apo një histori vrasjeje, ose diçka tjetër që i mbulon të parat si me një maskë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99956-87-12-0
  • Page nr.: 276
  • Book dimensions: 140 x 208 x 20 mm

Editorial Reviews

Titulli i editorialit: tjater from Autori : dori [Burimi: Korca]
teksti i editorialit

More About the Author

Ismail Kadare - 28 January 1936

smail@gmail.com - www.kommeshkrujt.al

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më gjenialë bashkëkohorë, disa herë i nominuar për çmimin "Nobel" në letërsi. Shquhet për novela, romane, por ka botuar edhe vëllime me poezi dhe sprova. Nisi të shkruajë kur ishte ende i ri dhe veprat e tij janë përkthyer në mbi tridhjetë gjuhë të botës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania