Buy this product
1500 Lekë

Ahmed Dakli ( Published by: Onufri in 2018 )


Si privat, jam munduar të jetoj me nder e si nënpunës kam qëndruar larg korrupsioneve të kohës, duke mos iu përkulur as magjisë së arit e komoditeteve të jetesës dhe as ashpërsisë së forcës e të frikës së vuajtjeve."

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Onufri (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-226-52-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 260
  • Book dimensions: 165 x 240 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania