Faqja e autorit

Agron Dragoti


Agron Dragoti është lindur në Belsh, më 05.07.1958. Ka mbaruar shkoilën e mesme industriale "Kozma Naska" Elbasan. Gjithmonë i apasionuar mbas letërsisë, në veçanti poezia është pasioni më i madh. Ka marrë pjesë në disa konkurse letrare dhe antologji. Ky është botimi i parë në shqip. Ka publikuar në italisht dy përmbledhje me poezi: "Dëshira e një fymëmarrjeje" dhe "Asnjëherë s'më mjafton..."

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania