Blije këtë produkt
200 Lekë

Aftësim Teknologjik 4 (për mësues e nxënës) ( Botuar nga: SHBLSH e re në 2010 )

Autori:  Natasha Naumi

“Aftësim Teknologjik 4”, synon që në fund të klasës së katërt nxënësit: -Të pajisen me njohuritë e para për kryerjen e vetëshërbimeve dhe të punëve të ndryshme që realizohen në mjedisin e tyre të afërt. -Të formojnë aftësi elementare për punë, shprehitë praktike për përdorimin e veglave dhe instrumenteve të thjeshta të punës. -Të aftësohen në kryerjen e matjeve, dhënien e formave, bashkimi dhe montimi, modelime të ndryshme.

Çmimi: 200 Lekë
Blije këtë produkt
200 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: SHBLSH e re (2010)
  • Botuar në: 2010
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 32
  • Përmasat e librit: 204 x 277 x 2 mm

Njihu me Autorin

Natasha Naumi -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania