Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Afrim Koçi


Një ndër përkthyesit më të rëndësishëm në Shqipëri është z. Afrim Koçi, fitues i Çmimit Kombëtar të Letërsisë dhe shqipëruesi i shumë kryeveprave të autorëve të mëdhenj.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 650 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 2600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 2400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania