Buy this product
800 Lekë

Administrimi i Shqipërisë nga Austro-Hungaria 1916-1918 ( Published by: Emal in 2016 )


Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Emal (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-04-334-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 202
  • Book dimensions: 138 x 207 x 19 mm

More About the Author

Elena Kocaqi Levanti -

Prof.Ass.Dr. Elena Kocaqi Ka kryer studimet ne Universitetin e Tiranes, me kohe te plote, ne tre fakultete, me rezultate te shkelqyera ne deget: Histori, Juridik dhe Shkenca Politike. Ka kryer Studimet Master dhe me pas ka mbrojtur Doktoraturen prane Qendres se Studimeve Albanologjike ne Tirane me titull: "Politikat ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania