Buy this product
700 Lekë

ATI ( Published by: in 2017 )


Meri kishte rënë në dashuri me Atin. E nuk do ta kish marrë vesh njeri atë zjarr shfarosës që iu turr nga brenda banakieres bukuroshe, të mprehtë e gjuhëtrashë, po të mos kish vendosur të mos ia linte më as pronarit, as të shoqit... Tani ishte e dashuruar, nuk kish gjumë shihte ëndrra të thekura me Atin dhe thurte plane t’i hapej, t’i falte në vetmi qoftë edhe një shkëndijë nga ai zjarr qiellor që e kish bërë tjetër njeri...

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-230-06-5
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 94
  • Book dimensions: 120 x 205 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania