Buy this product
1200 Lekë

7 Gërmat Hermetike ( Published by: in 2016 )


Dhe drita shkëlqen përmes shikimt të pafund në sytë tanë tokësor.Dhe sa më shumë të bëhet dritë ,aq më shumë kuptojmë që hapësira nuk është ajo që duket për një kohë të gjate ,por është vetëm një simbol i asaj që është pas saj, dritë e cila është e rëndësishme për t'u kuptuar.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4357-5-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 328
  • Book dimensions: 140 x 210 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania