Buy this product
600 Lekë

70 pyetje rreth selefizmit ( Published by: Helga's Secrets in 2018 )


Me këtë libër modest synojmë dhe shpresojmë se do t'i hapim një dritare sado të vogël lexuesve shqiptarë, duke i zgjeruar atij horizontin me një çështje shumë aktuale se selefizmi.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Helga's Secrets (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928090539
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 137 x 205 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania