Buy this product
750 Lekë

63 sonete të Shekspirit ( Published by: Toena in 2011 )

Author:  Uilliam Shekspir
Translator:  Astrit Lulushi

Kur lexon sonetet e Shekspirit, lexuesi pashmangshmërisht bëhet pjesë e “subjekteve” filozofike apo ngjarjeve që ato përshkruajnë; humb në labirintet e mendjes… Më anë të soneteve që ka lënë trashëgimi, dramaturgu i madh tregon se është po aq i madh edhe si poet. 

Price: 750 Lekë
Buy this product
750 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-788-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 96
  • Book dimensions: 110 x 160 x 5 mm

More About the Author

Uilliam Shekspir -

William Shakespeare (shqiptimi: Uiljëm Shejkspjë, në letërsinë shqipe i njohur si Uiliam Shekspir) ishte një dramaturg anglez që lindi më 23 prill 1564 në Stratford mbi Avon dhe vdiq më 23 prill 1616 në po të njëjtin qytet. Uilliam Shekspir e ngriti artin poetik në majat më të larta. Kur flitet për ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania