Buy this product
1200 Lekë

41 sekrete ( Published by: Botime Pegi in 2022 )

Author:  Ben Blushi

Ky libër atipik i Ben Blushit përmbledh 41 histori njerëzish të ndryshëm, në formën e rrëfimeve dhe sekreteve të jetës së tyre. Autori ka fotografuar të gjitha personazhet e tij, duke shoqëruar fotografinë bardhezi me përshkrimin dhe dialogun artistik, që ka zhvilluar me secilin prej tyre. Personazhe si Robert Ndrenika, Ismail Kadare, Monika Lubonja, Viktor Zhusti, Dren Abazi, Bojken Lako, At Nikolla Marku, Mynever Shuteriqi, Frederik Ndoci, Edmond Tupja, nipi i Ismail Qemalit, nipi i Faik Konicës etj, vijnë në një dritë të panjohur më parë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928371331
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 268
  • Book dimensions: 140 x 209 x 21 mm

More About the Author

Ben Blushi -

Ben Blushi (lindur më 1 janar 1969 në Tiranë) është politikan, gazetar dhe shkrimtar shqiptar. Ai është deputet i pavarur në Kuvendin e Shqipërisë. Edukimi Universiteti i Tiranës, Fakulteti Filologjik, Dega Gjuhë-Letërsi. Ka punuar gazetar në "Koha Jonë", Deutsche Welle Indipendent dhe Fondacioni ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania