Buy this product
1800 Lekë

365 rrëfenja para gjumit 2 ( Published by: Aeditions in 2012 )

Author:  Virgjil Muçi

Çdo mbrëmje, në këtë libër të veçantë plot me figura të mrekullueshme, do të gjeni të gjitha kafshët që i doni aq shumë! Në çdo faqe që do të shfletoni, në çdo stinë që do të shkoni, do të takoni heronjtë e vegjël të përrallave, të cilët do t’ju marrin me vete në aventurat e tyre të panumërta! Para se t’ju zërë gjumi, të përqafuar me mamin ose me babin, me gjyshin ose me gjyshen do të dëgjoni natë pas nate, 365 përralla, njëra më e bukur se tjetra....Lexim të këndshëm!

Price: 1800 Lekë
Buy this product
1800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2012)
  • Published in: 2012
  • ISBN-13: 978-99956-41-49-8
  • Format: Pop-Up
  • Page nr.: 196
  • Book dimensions: 230 x 300 x 20 mm

More About the Author

Virgjil Muçi -

Virgjil Muçi u lind në Tiranë më 18 gusht 1956. Veprimtaria e tij letrare e artistike është tejet e gjerë dhe e larmishme. Autor i mëse 10 librave që rrokin një krijimtari që zë fill me prozën e shkurtër e të gjatë, për të vijuar më pas me poezinë, kinematografinë dhe, së fundi, edhe në lëmin e ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania