Buy this product
2000 Lekë

33 Strategjitë e luftës ( Published by: in 2021 )

Translator:  Fon Ilia

Nga autori best-seller Robert Greene, vijnë të qëmtuara shkëlqyeshëm strategjitë e luftës që mund të na ndihmojnë të fitojmë mjeshtëri në botën moderne. Duke përfshirë kuiturat mbarëbotërore dhe duke sintetizuar dhjetëra tekste politike, filozofike dhe fetare, 33 Strategjitë e Luftës është një udhëzues gjithëpërfshirës për lojën delikate shoqërore të jetës së përditshme. Bazuar në mësime të thella, të përjetshme, ilustruar me bollëk me shembuj të gjenialitetit dhe marrëzisë së të gjithëve, nga Napoleoni te Margaret Thatcher dhe Hanibali te Uliks S. Granti, te diplomatë, të ashtuquajturit kapitenë industrie, deri te shpatarët samurajë.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789951721950
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 165
  • Book dimensions: 165 x 230 x 25 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania