Buy this product
850 Lekë

24 ditë në rrjetën e merimangës ( Published by: Mediaprint in 2021 )

Translator:  Migena Sejdini

Një mëngjes të bukur dhjetori, Bizu përfundoi drejt e në rrjetën e zemërakut Mangu: Darkë më të mirë festive nuk kishte! I mbështjellë përsosmërisht, siç vetëm merimangat dinë të paketojnë, i duhet të presë varur në një cep të rrjetës derisa të vijnë Krishtlindjet. Bizu ka vetëm 24 ditë kohë t'ia ndyshojë planet Mangut dhe po aq ditë t'ia bëjë kokën daulle...

Price: 850 Lekë
Buy this product
850 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928084774
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 102
  • Book dimensions: 175 x 240 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania