Buy this product
450 Lekë

20000 lega nën det ( Published by: Dritan in 2004 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Ajsela Koka

Ndër romanet më të njohur fantashkencë të Zhyl Vernit, “20 000 lega nën det” tregon historinë fantastike të kapitenit Nemo dhe nëndetëses së tij Nautilius. Gjatë udhëtimit, kapiten Nemo me ekuipazhin shkojnë në pika të ndryshme të oqeaneve, disa prej të cilave Verni i njihte nëpërmjet tregimeve reale të udhëtarëve të ndryshëm, ndërsa disa të tjera janë krejtësisht të trilluara.

Price: 450 Lekë
Buy this product
450 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2004)
  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-986-0-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 132
  • Book dimensions: 140 x 205 x 10 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania