Buy this product
1800 Lekë

16 Përralla klasike ( Published by: Aeditions in 2012 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Virgjil Muçi

16 përralla klasike të shoqëruara me audio CD ku gjyshja me zërin e saj të ëmbël tregon 16 Përrallat.Botimi "16 Përralla Klasike" përmban dymbëdhjetë përralla nga Vëllezërit Grim, tre përralla nga Andersen dhe një nga Charles Perrault. Përralla klasike të përzgjedhura me kujdes, të cilat nxisin imagjinatën dhe zhvillojnë fantazinë e fëmijëve.

Price: 1800 Lekë
Buy this product
1800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-33-7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 200
  • Book dimensions: 225 x 300 x 20 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania