Buy this product
150 Lekë

14 vjeç dhëndër ( Published by: West Print in 2011 )

Author:  Andon Zako Çajupi

Është komedia e parë e shkruar nga Çajupi. Ajo u botua në përmbledhjen “Baba Tomorri”, së bashku me poemën me të njëjtin titull dhe një sërë vjershash me karakter atdhetar dhe shoqëror. Komedia “14 vjeç dhëndër” u cilësua nga kritika e viteve ’30 si një “farsë moliereske” e arrirë, që zë vendin e parë në gjininë e vet, duke qenë se letërsia jonë në atë kohë nuk e njihte ende këtë lloj të gjinisë dramatike.

Price: 150 Lekë
Buy this product
150 Lekë

Product Details

  • Publisher: West Print (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9995-637-38-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 50
  • Book dimensions: 141 x 206 x 4 mm

More About the Author

Andon Zako Çajupi -

All rights reserved. © 2015 Library Albania