Buy this product
1000 Lekë

13-ta e pafat ( Published by: Argeta LMG in 2016 )

Author:  James Patterson
Translator:  Aleksandër Koli

Libri "13'ta e Pafat" e shkrimtarëve Patterson dhe Paetro e shpien Lexuesin nëpër ngjarje, te cilat përmbajnë situata drithëruese dhe tërheqëse, të tilla që në përgjithësi nuk janë lëvruar shpesh nga kryetitujt e botës së vërtetë. ky libër do t'u sjellë lexuesve të vjetër që e pëlqejnë shkrimtarin, ashtu eshe atyre te rinj, plot gjëra që do t'i kënaqin.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-192-37-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 298
  • Book dimensions: 145 x 200 x 22 mm

More About the Author

James Patterson -

James Brendan Patterson (born March 22, 1947) është një autor amerikan. Ai është i njohur kryesisht për romanet e tij rreth Alex Cross, protagonist i serisë Alex Cross. Librat e tij kanë shitur më shumë se 300 milionë kopje dhe që mban rekordin botëror të Ginesit për të qenë personi i parë për të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania