Buy this product
300 Lekë

101 Gjëra që duhet të dini për kafshët ( Published by: Aeditions in 2019 )


Preke botën e mahnitshme e të mistershme të kafshëve, duke njohur me imtësi e kërsheri faunën e cdo habitati, që nga savana afrikane deri në pole. Mëso për krijesat që banojnë anekënd planetit dhe për mënyrën e tyre të jetesës. Zbulo më të egrat, më të çuditshmet, madje edhe ato që shkojnë pa u vënë re... Këtu ka gjithçka që duhet të njohë çdo i apasionuar pas mbretërisë së kafshëve, shoqëruar me ilustrime e kuriozitete interesante.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-287-02-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 48
  • Book dimensions: 165 x 223 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania