Buy this product
300 Lekë

101 Gjëra që duhet të dini për Egjiptin ( Published by: Aeditions in 2019 )


Njiheni nga afër historinë e Egjiptit, qytetërimit të madh të lashtësisë që ka aq shumë mistere për t'u zbuluar ende. Pse u ndërtuan piramidat, kush ishin faraonet më të fuqishëm dhe si është e mundur që disa mumje kanë mbërritur deri në ditët tona në gjëndje shumë të mirë? Në këtë libër do të mësoni gjëra interesante e kuriozitete, shoqëruar me imazhe që na dëftojnë se si ishin dhe si jetonin egjiptianët.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-287-04-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 48
  • Book dimensions: 165 x 223 x 7 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania