Buy this product
2500 Lekë

100 vjet Pavarësi ( Published by: Plejad in 2012 )

Author:  Ndriçim Kulla

Ky është një album i cili i kushtohet 100-vjetorit të lirisë politike të popullit shqiptar. I konceptuar si një histori imazhi në mënyrë të ilustruar dhe të komentuar është strukturuar ngjashmërisht si shumë albume të tjerë të sistemuar me fotografi, të cilët i janë servirur lexuesve tanë edhe më parë edhe në sisteme të ndryshme qeverisje, në vigjilje të përvjetorëve të ndryshëm të Pavarsisë.

Price: 2500 Lekë
Buy this product
2500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-57-84-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 206
  • Book dimensions: 221 x 285 x 25 mm

More About the Author

Ndriçim Kulla -

Ndriçim Kulla studiues dhe krijues shqiptar. Është lindur në Delvinë. Ka mbaruar shkollën e lartë, Universitetin e Tiranës (dega gjuhë letërsi shqipe). Ka ushtruar profesione të ndryshme, punëtor në minierën e Valiasit në Tiranē rreth shtatē vjet me radhë, mësues në shkollën e mesme të ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania